English English Nederlands [Beta] Nederlands [Beta]
Terug

meezeilvakantie in Vietnam

Heb je zin in een onbezorgde vakantie in ontspannen sfeer, terwijl de zon straalt en de wind door je haren waait? Wil je lekker luieren aan dek of juist actief meezeilen? En af en toe een verfrissende duik of snorkelen in helderblauw water? Ga dan mee zeilen op een zeilvakantie voor singles! Samen rondvaren met nieuwe zeilmaatjes en genieten van helder blauwe zeeen en een warme bries.
Tijdens de zeiltocht duikt het ene mooie eiland na het andere op met schattige (vissers) dorpjes en gezellige kades. Onderweg zie je ongerepte natuur met mooie stranden, baaien, bergen en waarschijnlijk komen we ook dolfijnen tegen. Je valt van de ene verbazing in de andere. Iedere avond is een nieuwe beleving: knusse restaurantjes met smakelijke gerechten, borrels op het strand, gezellige feestavonden waarna je onder de sterrenhemel op het dek in slaap valt.
Bestemmingen 2020
Je kunt met Dulichso meezeilen in 8 verschillende gebieden;
  • Griekenland: Athene, Levkas, of de Cycladen
  • Kroatië: Sukosan, Pirovac, of Pula
  • Vietnam: Hanoi, Ho Chi Minh, Da Nang, Phu Quoc, Nha Trang
  • Caraïbisch Gebied: Martinique en Grenadines
Hoe ziet een meezeilvakantie eruit?
Met zes tot acht deelnemers en onder begeleiding van een ervaren schipper zeil je minimaal vijf dagen per week van eiland naar eiland. Na een lekker ontbijt en een koffie op een terras, vaar je in de loop van de ochtend uit om te zeilen. Rond de middag anker je in een baai om te lunchen, zwemmen of snorkelen. Aan het eind van de middag leg je aan in een dorp of stadje. Het is aan jou wat je hier wilt gaan doen. Een meezeilvakantie in Vietnam heeft meer te bieden dan zeilen alleen. Afhankelijk van wat jij wilt, kan je ontdekken wat de eilanden te bieden hebben aan natuur, cultuur, historie, (watersport) activiteiten en uitgaansleven.
Speciale alleengaanden zeilvakanties
De alleengaanden of single zeilvakanties zijn bedoeld voor iedereen die alleen op vakantie wil, maar wel graag in het gezelschap van anderen. Het begrip ‘single’ hanteren we ruim: of je een relatie hebt of niet doet er niet toe, het gaat erom dat niemand elkaar vooraf kent en de verrassing met wie je aan boord komt voor iedereen gelijk is.
Volgende
Reacties